Contact

Voor telefonisch overleg kunt u mij bereiken op 06 - 421 53 221 of vul anders het onderstaande contact formulier in. Wij adviseren en helpen u graag om van uw feest een onvergetelijk feest te maken en waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Posted by Manuela Hulleman on April 5th, 2016, 17:30 "Ik heb ontzettend genoten! En wat weet jij goed in te spelen op de gasten en de sfeer bruisend te houden met je geweldige muziekkeuzes en vooral niet alleen maar de standaard liedjes maar juist ook die goede nummers die je niet zo vaak hoort. En dan het licht…. en die gave dansvloer, dat maakte de hele ambiance compleet! We want more!!!"

Dj Vinyl is qua show, de beleving en prijs/kwaliteit niet te vergelijken met een CD / Laptop diskjockey die in 15 - 30 minuten zelfstandig een dj-opstelling opbouwt. Dj Vinyl zorgt voor de interactie met uw gasten terwijl hij zich zelf niet in twee hoeft te splitsen om het licht aan de sfeer van het moment aan te passen. Daar zorgt namelijk een aparte light-jockey voor die u tevoren uw wensen kunt influisteren. Kortom, u krijgt TWEE professionals met passie die graag een stapje extra willen doen om de show naar een hoger niveau te tillen! Een optreden van Dj Vinyl is daarom uniek in Nederland!

Dj Vinyl verzorgt een zeldzame en authentieke Disco Drive In Show met muziek gedraaid vanaf origineel vinyl uit de jaren 60, 70, 80 en 90. De bekende hits maar ook de bijzondere parels die de meeste dj's niet draaien. E.e.a. is aan te vullem met video clips van toentertijd op groot beeld formaat - zelfs op meerdere schermen indien gewenst. Uiteraard is deze disco show ook all-round te boeken. In dat geval combineren we de dance classics oldies vanaf 33-/45-toeren vinyl met hedendaagse 00s en 10s muziek vanaf MP3/MP4. Eenvoudig weg omdat VAAK de hedendaagse muziek niet meer op vinyl wordt geperst. Enkele uitzonderingen daargelaten en die hebben we dan ook WEL op vinyl! De Dj Vinyl Show ook te combineren met een Band.

Uw naam (verplicht veld)

Email adres (verplicht veld)

Telefoonnummer (graag vermelden)

Plaats, locatie / zaal / feesttent (verplicht veld)

Datum feest, ochtend / middag / avond (verplicht veld)

Verwacht aantal personen (verplicht veld)

Onderwerp / disco thema

Wat kan ik voor u betekenen / speciale wensen?

LET OP: zodra u geen verzendbevestiging ontvangt kijk dan in uw mapje "ongewenst". Indien dit het geval is zal onze reactie op uw aanvraag ook in de "ongewenste" map terecht komen. Houd daar rekening mee want wij reageren in de regel binnen 24 uur na indienen aanvraag.