Dj Vinyl allround tijdens bruiloft Landgoed Roode Koper, Leuvenum

Published on November 29th, 2022

Authentiek Vinyl hand in hand met hedendaagse Bytes voor een daverend feest.
Bruiloft op een sprookjesachtig Landgoed Het Roode Koper in Leuvenum bij Ermelo waarbij dit keer Dj Vinyl allround gaat.

Dj Vinyl gaat tijdens een bruiloft allround en in stijl op locatie in Landgoed Het Roode Koper in Leuvenem. De 70s,  80s en 90s kwamen uiteraard vanaf vinyl maar dit keer ook muziek uit het heden vanaf cd en pc.Dj Vinyl gaat tijdens een bruiloft allround en in stijl op locatie in Landgoed Het Roode Koper in Leuvenem. De 70s,  80s en 90s kwamen uiteraard vanaf vinyl maar dit keer ook muziek uit het heden vanaf cd en pc.

Van te voren weet je nooit wat voor weer je krijgt maar dit bruidspaar werd het duidelijk gegund. Net die ene zaterdag op 10 september, na vele maanden van afwisselend regenachtig herfstweer, liep het kwik op tot 30 graden. En dan op zo’n waanzinnig mooie locatie in de bossen achter de wildroosters op de Veluwe.  De serene stilte van de Veluwe zou zeer snel worden verstoord. Los van de speakers kunnen we normaliter wel uit de voeten met een ruimte van 2.50 x 3.00 meter. De Dj Vinyl’s @bigparty geluids- en lichtset mochten we dit keer echter in de volle breedte van de zaal plaatsen om uiteindelijk ruim 150 gasten met muziek uit de 70s, 80s en 90s te verwennen.

Bruiloft met Dj Vinyl gaat allround en in stijl op locatie in Landgoed Het Roode Koper in Leuvenem. De 70s, 80s en 90s  kwamen uiteraard vanaf vinyl maar dit keer ook muziek uit het heden vanaf cd en pc.Bruiloft met Dj Vinyl gaat allround en in stijl op locatie in Landgoed Het Roode Koper in Leuvenem. De 70s, 80s en 90s  kwamen uiteraard vanaf vinyl maar dit keer ook muziek uit het heden vanaf cd en pc.

Het bruidspaar had als thema gekozen voor een ‘touch of green’ met muziek uit de jaren 70, 80 en 90. Net als de keuze voor de locatie wilden ze ook met het thema en de muziek de puntjes op de i zetten door voor een dj te gaan die de muziek uit die tijd nog vanaf origineel vinyl draait. Die dj’s zijn op 1 hand te tellen dus kwamen ze al snel bij Dj Vinyl terecht. De openingsdans door het bruidspaar, als ook het dansen van de gasten in gepaste chique kleding, met de hoge temperatuur en relatief hoge vochtigheidsgraad, was op zijn minst een adembenemende uitdaging. Het werd buiten al gauw donker en de kroonluchters werden op verzoek gedimd waardoor de sfeer aanzienelijk toenam omdat hiermee de lichtshow beter tot zijn recht kwam. In het begin was het even afstasten met diverse muziekstijlen en uiteindelijk in overleg met het bruidspaar gekozen om tevens muziek uit de jaren 00 en het heden de draaien. Het effect van het afwisselen van de diverse muziekstijlen was dat er iedere keer weer nieuwe groepjes op de vloer verschenen die elkaar versterkten en afwisselden waardoor de dansvloer van begin tot einde van de avond goed vol bleef ondanks de warmte en hoge vochtigheidsgraad.

Bruiloft op Landgoed Het Roode Koper in Leuvenem. waarbij Dj Vinyl allround gaat en de 70s, 80s en 90s uiteraard vanaf  vinyl draait en de hedendaagse hits vanaf cd en pc.Bruiloft op Landgoed Het Roode Koper in Leuvenem. waarbij Dj Vinyl allround gaat en de 70s, 80s en 90s uiteraard vanaf  vinyl draait en de hedendaagse hits vanaf cd en pc.

Iedereen had het reuze naar de zin en het feest was een daverend succes. Het bruidspaar heeft dan ook enorm genoten van de avond en een bijzonder mooie symbolische start voor een lang en gelukkig leven samen. Onze missie was wederom geslaagd en zo verlieten we met een zeer voldaan gevoel het prachtige landgoed Het Roode Koper. Een trouwlocatie die ik een ieder met veel enthousiasme kan aanbevelen.

Berichten

 1. Posted by Eva en Marcel on October 9th, 2011, 20:00

  het klopt inderdaad! Het is altijd lastig, een band of een DJ? De filmpjes geven misschien een indruk maar in het echt was het feest geweldig. Wij zijn het stel dat zijn getrouwd, we hebben 160 gasten gehad en we hebben niemand gehoord met kritiek en iedereen was vol lof over de DJ. Je kunt goed inspelen op de gasten, past je aan en bent vooral ook zelf zeer enthousiast.
  Wanneer nodig dan boeken wij je zeker weer!

  Succes met het volgende feest,

  Eva en Marcel

 2. Posted by Grace en Lodewijk van Laten on September 12th, 2011, 08:23

  Wij hebben nooit geweten dat er ook een Dj is die er echt voor kan zorgen dat een feest geslaagd is. Deze bevelen we een ieder aan omdat er muziek wordt gedraaid die de gasten wensen en niet wat de Dj wil. Meer dan voortreffelijk dus en beter dan een orkestje.

Reactie

vul hieronder uw reactie: