Drive-in-Show

Feest Dj Vinyl, proef de jaren 60, 70 en 80 en ga uit je dak!  Zeldzaam: muziek vanaf origineel vinyl!

De Dj Vinyl Show is in alle opzichten uniek. Door het draaien vanaf 33/45-toeren vinyl, ruime collectie videoclips van toentertijd, de muziek opbouw en ‘flow’ die ontstaat door interactie met het publiek. Grote variatie aan stijlen mogelijk en hierdoor is geen feest hetzelfde: van foute disco tot obscure cult, van hardrock tot motown, van new wave tot reggae, happy hardcore tot hits van nu. High end geluid en licht inclusief separate lichtman waardoor Dj Vinyl zich voor de volle 100% kan richten op het publiek en muziek flow. Last but not least de professionaliteit, energie en enthousiasme van de dj en crew om er een feest van te maken. Voor ons is het geen werk maar een feestelijke uitlaatklep weg van de dagelijkse werk sleur.

Dj Vinyl 45-toeren vinyl collectie

Feest met Dj Vinyl met rook, lasers en scanners.Dj Vinyl draait muziek 70s, 80s en 90s vanaf vinyl

Afbeelding hierboven – links set @bigparty met LED spiegel booth – rechts  classics vanaf vinyl  (zie “Tarieven”).

Waarom vinyl? Om te beginnen is het gebruik van vinyl zeldzaam en dat maakt uw feest meteen uniek en bijzonder. De klank is voller en de belevenis is authentiek! Met de introductie van de CD en later PC/USB, zijn er nauwelijks nog dj’s te vinden die beschikken over een vinyl collectie. Daarnaast zijn dj’s al lange tijd niet meer bereid om te sjouwen met grote zware platenkisten. Een laptop met mix-software die alle hits automatisch aan elkaar mixt is idd veel makkelijker. Wellicht herkent u dat beeld van een dj die de hele avond naar een beeldscherm zit te kijken. Last but not least, het werken met vinyl is een speciale techniek (snel vinden van de juiste hit tussen de vele stapels vinyl en het aan elkaar mixen) die veel routine vereist en is daarom ook moeilijk aan te leren en te evenaren. Het kiezen van de meest geschikte muziek uit de jaren 60, 70, 80 en begin jaren 90 die past bij de sfeer van het moment bepaalt het succes van het feest. Dj Vinyl heeft die periode bewust meegemaakt en beschikt dan ook over een reusachtige collectie originele singles, elpees en 12-inches.  Met ‘ouderwetse’ passie een feest verzorgen, populaire muziek- en dansstijlen, continu het publiek en de sfeer aanvoelen en daarmee continu de dansvloer vol weet te houden, dat maakt het grote verschil…. boek dj Vinyl, proef de jaren 60, 70, 80 en 90 en ga volledig uit je plaat!

Zo ziet de Dj Vinyl drive-in show er uit met een verlichte dansvloer, lasershow, Madrix dj-booth en lichtshow type 3.

Dj Vinyl is reeds decennia een bekend begrip in de Dance Classics drive in show scene.  Hij laat u gemakkelijk de jaren 60, 70 en 80 weer herbeleven. Zijn optredens resulteren gegarandeerd in een groot feest met diverse hoogtepunten. Ervaar hoe dj Rolf er echt alles aan doet om van het feest een daverend succes te maken waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.

Vooraf neemt Dj Vinyl het feest met u door over de muzikale voorkeur, de locatie en overige zaken waar hij rekening mee dient te houden. Hij levert maatwerk volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Uw gasten zijn bij hem in vertrouwde handen en het is vanzelfsprekend dat hj tijdens het feest inspeelt op de diverse verzoekjes. Van de ruim 8.000 singles, 250 lange versie 12-inches en 700 lp’s neemt hij een ruime selectie mee van circa 1.500 titels. De uitgebreide vinyl collectie in combinatie met een zeer ervaren deejay, high-end A-merk geluidsapparatuur en lichtshow, zorgt voor een onvergetelijke jaren 60, 70 en 80 show.

Bel mij gerust 06 – 421 53 221 en laten we samen een te gekke dansavond organiseren.

Hieronder dj-meubel SPIEGEL MADRIX kleurpatronen indien gewenst lichtkrant / scroll teksten.

MADRIX dj meubel

Hieronder dj-meubel CLASSIC met optioneel video projectie 100-inch – vloeroppervlak 4m x 2m.

Dj Vinyl standaard type 1 show 2016

Hieronder XXL Show op maat met 2x videoprojectie en verlichte dansvloer geschikt 1.000+ personen.

Dj Vinyl XXL Show met verlichte dansvloer en video

Meet de “CREW”, altijd even enthousiast om ieder evenement tot iets bijzonders te maken!

Dj Vinyl Crew 2016