Dance Classics 70s 80s 90s feest De Cantine Lelystad

Published on July 30th, 2013

Afgelopen zaterdag 19 april 2014 was het voor de 3e keer op rij groot feest tijdens de ‘dressed-up’ Dance Classics 70s, 80s, 90s Party. Enkele foto’s op FaceBook

Wil je er de volgende keer bij zijn, de toegang is GRATIS, meld je dan alvast aan op Facebook en deel dit spektakel met je FB vrienden!

DJ VINYL heeft zijn ‘draai’ gevonden in de prachtige feestzaal behorende bij Restaurant De Cantine in BATAVIA HAVEN bij Lelystad.

 • video impressie 60s, 70s, 80s en 90s OPENBARE PARTY met DJ VINYL d.d. 21 september – eerste serie videos en diverse reacties.
 • video impressie van een bruiloft d.d. 7 juli 2013 met DJ VINYL – de laatste 3 videos en 1 reactie van het bruidspaar.

Zaterdag 21 september was wederom een groot succes met een kleine 150 dansliefhebbers. Hoewel er plaats was voor ruim 300 bezoekers waren we zeer tevreden met de opkomst omdat dit de eerste was in een serie van periodiek terugkerende Dance Classics Shows met Dj Vinyl. Binnenkort zullen we op deze webpagina de volgende datum bekend maken. Je kunt je natuurlijk ook fan worden en aanmelden voor mijn FaceBook pagina. Hiermee blijf je op de hoogte van alle shows en hoe wij iedere keer weer, naar die feesten toeleven.

Dansen en helemaal uit je bol gaan op 60s, 70s, 80s en 90s muziek in een van de oudste gebouwen van Lelystad – De Cantine. Toenmalige pioniers werkten aan de totstandkoming van Flevoland en aten in de kantine op het Werkeiland Lelystad. De Cantine, in Batavia-Haven direct gelegen naast Batavia-Stad, biedt een uitstekende locatie voor feesten en partijen. Regelmatig vindt hier i.s.m. Arrow Classic Rock o.a. het Batavia Blues Festival plaats, dit jaar op 2-3 november 2013. De zaal beschikt over een uitstekende akoestiek al is dit helaas niet te horen in de videos omdat de camera de bassen niet goed kunnen verwerken.

Oorspronkelijke kantine in Lelystad bij totstandkoming Flevoland waar de arbeiders en pioniers hun  maaltijden aten.Dj Vinyl feest 70s 80s 90s in De Cantine Lelystad Flevoland

De achterwand van het podium is een prachtige afbeelding te zien hoe het er vroeger uitzag. De apparatuur past alsof het er op maat in geplaatst is.

Dj Vinyl feest met 70s 80s 90s muziek op locatie De Cantine in Lelystad. Foto van opstelling op het  podium.

Uiteraard weer heel veel origineel 33- en 45-toeren vinyl zeker op zo’n authentiek locatie als De Cantine in Lelystad. Let’s get the dance classics 60s, 70s, 80s, 90s party started!

Lelystad gaat los bij feest Dj Vinyl op 70s 80s 90s muziek tijdens een optreden bij De Cantine

Je kan er op wachten… Later op de avond vreugdekreetjes en handjes in de lucht met de vele muzikale hoogtepunten die het publiek zo nu en dan volledig LOS liet gaan. Daar is het Dj Vinyl om te doen. Een aha-belevenis van muziek die elkaar op een dusdanig manier opvolgt dat je daar bij helemaal uit je plaat gaat en gewoon niet meer wilt ophouden met dansen – ELASTIEKE BENEN :-) ))) Het professionele licht van onze light-jockey maakt het sfeerbeeld compleet.

Dj Vinyl bouwt een 70s 80s 90s feest bij De Cantine in Lelystad en dat gaat samen met professioneel licht.

Wees er de volgende keer ook bij en beleef de geweldige sfeer. Tevens een goede ‘work-out’ want je verliest al gauw enige kilo-tjes door het dansen ;-)

Berichten

 1. Posted by Mirjam on September 24th, 2013, 20:28

  Super feest!!! Wij hebben ontzettend genoten…thanks…en volgende keer zijn we er weer ;-)

 2. Posted by Linda on September 24th, 2013, 09:05

  Geweldig feest gehad op 21 sept!! Iedereen was laaiend enthousiast en we hebben urenlang gedanst op de muziek van DJ Vinyl. Hij weet het publiek op te zwepen en houdt de dansvloer vol. De effecten (rook, licht, laser) maakten de show helemaal af, het was TOP!!

 3. Posted by anita bakker on September 24th, 2013, 08:19

  21 september in de Cantine was een fantastische avond..het pakket was compleet, super dj, heerlijke muziek, gezellige mensen, kortom: een ‘feessie’..Wij hebben genoten!

 4. Posted by Frida Groot-Smit on August 29th, 2013, 13:02

  Bruiloft 7 juli 2013 –

  Beste lezers,

  Ja het was helemaal top in de Cantine! DJ Rolf is een top DJ, het dak ging er af. Rolf is professioneel en betrokken waardoor het echt een feest werd om nooit te vergeten. Bedankt Rolf voor een onvergetelijk feest op onze trouwdag in de Cantine!

  Groetjes,
  Dennis en Frida