Dj Vinyl

Published on October nd, 2010

Dj Vinyl heeft de jaren 70, 80 en 90 bewust meegemaakt. Als dj heeft hij met diverse drive-in shows door heel Nederland gereisd: Costa Brava Disco Show, Radio Drive-in Show, KLM Jumbo en Hitachi drive-in show. In de 70s gesponsord door o.a. Muziek Express, Wrigley’s en Hobo Hifi.

Dj Vinyl headshotDj Vinyl presenteertDj Vinyl 45-toeren singlesdj vinyl 1979Dj Vinyl passie voor muziek

Opgegroeid met Baken 16 en Arabian Affair op Radio Mi Amigo, Radio Caroline en Luxemburg heeft hij net als zovele bekende Nederlandse dj’s, bij toonaangevende illegale ‘gedoogde’ radio stations programma’s gepresenteerd. Zoals bij Digitaal Hit FM voor Gooi en Eemland in Baarn, City Radio in Hilversum, en Radio Eemland in Amersfoort met het programma “Visserslatijn” jarenlang vele uren per week luisterplezier in de ether geslingerd.

Dj Vinyl verzorgde zijn eerste optreden toen hij 8 jaar (1970) was en op zijn 13e ging het pas echt los. Als Dj staat hij bekend om zijn enthousiasme, professionaliteit en tomeloze energie. “Met heel veel enthousiasme, met sfeer en muziek mensen blij maken, altijd op zoek naar net even dat extra beetje meer geven om het verschil te maken, dat is mijn drijfveer en passie. Daarnaast is de uitgebreide vinyl collectie uniek en daar maken we ook het grote verschil”, aldus Dj Vinyl.

Toentertijd, maar zeker ook nu gaat met Dj Vinyl gegarandeerd het dak eraf op disco & rock klassiekers uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Hij staat als dj onvermoeibaar te dansen en te springen achter de disco tafel en gaat werkelijk tot en met het welbekende “gaatje” om het publiek ‘t zoveel mogelijk naar het zin te maken. De show is een groot succes, soms zelfs maanden van te voren al volgeboekt en reist door geheel Nederland, België en Duitsland.

Dj Vinyl in theater De Hanzehof

Drive in show Dj Vinyl biedt diverse mogelijkheden die geheel op uw budget, behoeften en wensen worden aangepast. Spiegelbollen, Saturday Night Fever dansvloer(en), Gogogirls, video-wall, lasershow… kortom, Rolf maakt uw stoutste fantasieën waar! Voor meer informatie klik dan op drive in show, blog en tarieven.

Dj Vinyl draait uiteraard alle bekende maar ook unieke parels! uit de jaren 60, 70, 80 en 90 vanaf origineel vinyl! Bezoek  http://www.ddance.nl/dj-vinyl en beïnvloed de positie van DJ Vinyl in de DDance Artist Top 1000. Doen!

Dj Vinyl Top Pop