Dj Vinyl en Facts of Life – pure soul, funk en blues tijdens Sjoks Festival Aalten

Published on May 26th, 2012

2012 lijkt voor Dj Vinyl het jaar van het festival te worden met op zaterdag 26 mei het Sjoks Festival in Aalten, op vrijdag 1 juni (Nederpop) het Alltogether Festival in Baarn en zondagmiddag 8 juli (rock- en dance classics en muziek van nu) het Straatfestival in Sevenum.  Tijdens het Sjoks Festival in Aalten bij Tent (5) vam Cafe De Driesprong was het thema soul, funk, blues, 70s en 80s disco classics. Voor een feesttent en dan ook nog met diverse andere tenten met eigen bands in de nabijheid, was een 6kW geluidsset geen overbodige luxe om kwalitatief mooi geluid te produceren.

Dj Vinyl Show met 6kW aan geluid om voldoende lawaai van superieure kwaliteit te produceren tijdens het Sjoks festival in Aalten. Dj Vinyl stond in een van de 5 tenten met ruim 6Kw aan geluid tijdens het Sjoks festival in Aalten.

Dj Vinyl trad samen op met de band Facts for Life (zie rechts een video impressie van de band en hun repertoire) zodat er zonder pauzes aan een stuk door muziek was. De band is als volgt te omschrijven: soul, funk, blues, vet, energiek en dansbaar! Daar staat de 8-koppige band voor. Wees voorbereid op een wervelwind aan enthousiasme, passie en een muzikale ode aan de soul, blues en funk. Facts of Life is een Veluwse band en een ware explosie van pure energie en creativiteit! Meer info Facts for Life

Dj Vinyl weet de juiste snaar te vinden bij het publiek. Zie een dansende menigte tijdens het Sjoks festival in Aalten.Dj Vinyl zorgde voor mini lasershow tijdens Sjoks festival in Aalten.

Meer informatie en laatste nieuws over het Sjoks Festival kun je terecht op de website van Sjoks

Dj Vinyl heeft een LED-bril op om in het donker de singles bij te lichten en de labels te lezen. Foto genomen tijdens het Sjoks festival in   Aalten.Dj Vinyl gaat straks los in deze feesttent tijdens het Sjoks festival in Aalten. Uitzicht vanachter de dj-booth.

Comments are closed.