WetnWild jaren 70 en 80 @Mega Party

Published on June 23rd, 2011

Op zaterdagavond 18 juni heeft Dj Vinyl een Saturday Night Fever thema feest verzorgd op locatie bij WetnWild (Coronel) in Alphen aan de Rijn. Een kleine 300 personen vierden feest tot 02:00 waarvan een aantal zich in stijl hadden gekleed: afro kapsels, vetkuifen, fel gekleurde disco outfits, wijde broekspijpen, grease  stijl, elvis kuif, john tralvolta look, grote glimmende zonnebril, et cetera.

Op zaterdagavond 18 juni 2001 heeft Dj Vinyl een Saturday Night Fever themafeest verzorgd op locatie bij WetnWild (Coronel) in Alphen aan de Rijn voor 300 personen. De thema avond "Saturday Night Fever" bevatte uiteraard disco nummers  uit de jaren 70 maar ook de jaren 80 en 90. Wie kent ze niet... die overbekende Dance Classics uit de 70s, 80s en 90s, die tijdloze dans krakers waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan en natuurlijk afgestemd op het thema van het feest!Opstelling Megaparty bij WetnWild (Coronel) in Alphen aan de Rijn voor 300 personen. De thema avond "Saturday Night Fever" bevatte uiteraard disco nummers  uit de jaren 70 maar ook de jaren 80 en 90. Wie kent ze niet... die overbekende Dance Classics uit de 70s, 80s en 90s, die tijdloze dans krakers waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan en natuurlijk afgestemd op het thema van het feest!

De thema avond “Saturday Night Fever” bevatte uiteraard disco nummers  uit de jaren 70 maar ook de jaren 80 en 90. Wie kent ze niet… die overbekende Dance Classics uit de 70s, 80s en 90s, die tijdloze dans krakers waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan en natuurlijk afgestemd op het thema van het feest!

WetnWild jaren 70 publiek vanaf disco boothWetnWild jaren 70 publiek

Het thema werd aangevuld met een optreden van zangeres Wilma die live “Venus”en “I will Survive” zong. Tevens was er een gast optreden van  Dj Jesaja, ook een goede bekende van het aanwezige publiek,  die voor moderne club-beats en een salsa sausje zorgde. De combinatie van de diverse gast optredens, muziekstijlen en lichtshow zorgde voor een zeer gevarieerd spektakel.

Comments are closed.