Dj Vinyl DAK ERAF in De Dissel Hooglanderveen

Published on September 13th, 2016

Dorpshuis De Dissel, Disselplein 6 in Hooglanderveen. Wegens groot succes hebben we op ZATERDAG 9 SEPTEMBER 2017 de 2e BARRACUDA REVIVALĀ  gehouden. Zie op deze pagina impressie beelden van de Dj Vinyl Show op zaterdag 10 september en die van zaterdag 29 oktober… in beide gevallen ging het DAK er af!

KAARTEN ZIJN VERKRIJGBAAR – uitsluitend af te halen en contact te betalen – op de volgende verkoopadressen in Hooglanderveen:

- De Dissel, Disselplein 6 (beperkte openingstijden)
- De Veense Woonkamer, Van Tuyllstraat 16
- Restaurant DimS, Heideweg 2a
Kaarten kosten in de voorverkoop euro 7,50 per stuk en aan de deur 10 euro per stuk. WEES ER SNEL BIJ want VOL=VOL en er zijn slechts 500 kaarten!

Betreft 60′s, 70′s, 80′s & 90′s party waarbij alle muziek gedraaid wordt vanaf origineel vinyl, in combinatie met projectie videoclips op twee grote schermen, laser show passend bij de sfeer van de 90s, en wederom een supervette verlichte dansvloer!

Dj Vinyl heeft als oud-Barracude video-jockey in de periode van 1987 – 1992 in De Dissel gedraaid tijdens de tweewekelijkse disco avonden, de carnavaleske Turfstekers avonden en speciale thema avonden met o.a. het legendarische EK in 1988. Toen Koen van der Grift en Margriet Hersevoort mij benaderden voor de Barracuda Revival heb ik dan ook direct JA gezegd. Binnen ruim een maand waren alle 500 kaarten uitverkocht en velen probeerden alsnog tevergeefs aan kaarten te komen. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven. Daags na de revival van 10 september verscheen er de onderstaande publicatie… en daar zijn we natuurlijk reuze blij mee!

Publicatie in De Glaset Hooglanderveen over Barracuda Revival

Dj Vinyl Show tijdens Barracuda Revival 2016

Toentertijd, maar ook nu opnieuw alsof de tijd stil heeft gestaan, tijdens de Barracuda Revival 2016 groot plezier met de ‘Oops’ op muziek van de Gap Band met Oops upside you head. Zie foto hieronder en filmpje in de rechter kolom!

Dj Vinyl en Barracuda betekent Oopsen

Was je erbij geef dan hieronder je reactie over hoe je het feest hebt ervaren….

Berichten

 1. Posted by dj vinyl on October 30th, 2016, 13:37

  Wat een leuke reacties allemaal… erg blij mee :)
  Doe nu niet Rolf, doe nu niet!! Je krijgt niet genoeg mensen zo snel NA de Barracuda Revival. Eigenwijs als hij is, maar………………… terecht bijna 200 man wederom in da house!!! Wat een complimenten heeft hij en wij mogen ontvangen!!! Dit spelletje gaan we vaker spelen in de Dissel. Geweldig!!! Mensen kunnen niet wachten, houdt De Dissel, Rolf Visser en mijn site maar in de gaten. Dit was te gezelluuuuuuggggggggggggggggggggggg

  Gaaaafffffff. Gewoon komen de volgende keer. Ja goed plan. Alleen als Rolf Visser draait !!

 2. Posted by Koen van de Grift on September 14th, 2016, 16:39

  Vooraf waren de verwachtingen al hoog gespannen maar die zijn meer dan overtroffen! Heerlijke avond met veel oude bekenden en zeker een geweldige discoshow. Je moet de bezoekers niet alleen nostalgie bieden maar ook vermaak en laat dat maar aan DJ vinyl over.
  De 29e oktober weer!

 3. Posted by Sandra Jonker on September 13th, 2016, 19:56

  Het was een top avond. Je kondigde af en ik dacht: Huh? sta net goed in mijn schoenen, zo lekker verliep het aan de bar.

  Ga door, ik hoop zo dat het wat wordt de 29ste, ik ben er bij , voor of achter de tap!!!! Succes