Dak eraf met optreden Dj Vinyl tijdens OHIO reunie in Enschede

Published on October 24th, 2012

Op 19 oktober 2012 trad Dj Vinyl op tijdens de OHIO reunie in Partycentrum ‘t Bolke te Enschede voor ruim 600 oudere jongeren. Het feest duurde van 21:00 tot 03:00 met drie dj’s op het programma – Lucien Broers (oud OHIO dj), Jeroen Hilgensberg (dj en mede-eigenaar discotheek OHIO), en last but not least… regie in handen van Rolf aka Dj Vinyl met een gast ‘rap’ optreden van Camille Janszen. De foto’s en videobeelden op deze blog zijn gemaakt tijdens het optreden van Dj Vinyl tussen 00:45 en 03:00. Het dak ging eraf en het publiek was dan ook dik tevreden over het optreden.

Op 19 oktober 2012 trad Dj Vinyl op tijdens de OHIO reunie in discotheek 't Bolke te Enschede. De confetti mocht niet ontbreken.http://www.djvinyl.nl/wp-content/uploads/feest-dj-ohio-enschede-logo-laser.jpg Tijdens de OHIO reunie op 19 oktober 2012 in Enschede werd er gebruik gemaakt van lasers om het logo af te beelden.

Bij een groot feest mag natuurlijk de confetti en een vette lichtshow met lasers, blinders, scanners en moving heads niet ontbreken. Het licht was in vertrouwde handen van de geroutineerde light-jockey Eelco Hovels. In combinatie met de opzwepende muziek zorgde dit voor een buitengewoon spektakel.

Op 19 oktober 2012 was er een optreden met Dj Vinyl tijdens de OHIO reunie in discotheek 't Bolke te Enschede.Spectaculair was de licht en lasershow tijdens het optreden van Dj Vinyl bij de OHIO reunie in Enschede.

In de periode 1984 tot 1992 was OHIO  de uitgaansgelegenheid voor alle stappers uit Enschede en wijde omstreken. OHIO werd destijds gerund door Jeroen Hilgensberg en Gerrit Brughuis. De naam Ohio is ontstaan uit de drive- in show van Jeroen die hiermee als DJ door heel Nederland trok. Jeroen is speciaal in komen vliegen uit Malgret de Mar, waar hij het welbekende TMF Cafe runt, om oud bekenden te ontmoeten en een klein uurtje op te treden. Na ruim 3 jaar in OHIO te hebben gedraaid, draaide Lucien Broers twee volle uren van 22:00 – 00:00 en dit keer ook weer vanaf vinyl. Maar nu de moderne variant met digitale software en tijd codes op vinyl. Oude beats op hedendaagse wijze aan elkaar gemixed waardoor de muziek heel smooth en naadloos in elkaar over liep (rechts, laatste video begin avond). Daarna was het de beurt aan Jeroen Hilgensberg die microfoon ter hand nam en de liedjes weer als vanouds aan elkaar presenteerde. De sfeer zat er goed in en voor Dj Vinyl als hekkensluiter een inkoppertje om met de grote ‘ooh ja’ klassiekers het publiek helemaal uit hun plaat te laten gaan. Authentiek doorstarten en het originele vinyl op de SL1200′s, het unieke handelsmerk van Dj Vinyl.

Buitengewoon mooie lichtshow met lasers en blinders tijdens een optreden van Dj Vinyl ter gelegenheid van de OHIO reunie te Enschede.Het publiek was dik tevreden over het optreden dat Dj Vinyl gaf tijdens OHIO reunie in discotheek 't Bolke te Enschede.

De stappers uit de regio kwamen vroeger veelal op de fiets en verzamelden zich op vaste locaties in steeds groter wordende groepen. Een aantal hebben ‘de route’ speciale gelegeheid voor deze reunie opnieuw gefietst alsof de tijd had stil gestaan. Even terugdenken aan de vele optredens van Richenel, en niet te vergeten TwiggyBop. Ze waren er vanavond ook bij. Twiggy Bop in da house… all the ladies say hiiiii…  all the boys say yoooo… “Fuck Ibiza this is OHIO” en “Keep the Soul Alive”. Het publiek ging zeer tevreden en zonder calamiteiten naar huis met opnieuw mooie herinneringen. Blijf allemaal gezond dan zijn we er volgend jaar weer bij….

Berichten

 1. Posted by Marc on October 24th, 2012, 11:39

  We wilden terug in de tijd…..nou Rolf we gingen terrrrrrrrrug in de tijd mede door jou en Camille zijn rap gingen alle remmen los…een avond/nacht die als 1 grote explosie van hits aan ons voorbij trok.

  Fuck Ibiza ….Rolf is nu ook een Tukker

 2. Posted by Gerrit Brughuis on October 23rd, 2012, 17:55

  Het was geweldig om iedereen weer te zien na ruim 20 jaar. Marc, Emma en iedereen die er aan heeft meegewerkt om deze avond tot een groot succes te maken, bedankt!!!l

 3. Posted by Yolanda on October 23rd, 2012, 14:22

  Volgend jaar Twiggy Bop LIVE!!! Zie jullie dan :D