Magical 60s en 70s feest met Dj Vinyl Disco Drive In Show

Published on May 5th, 2013

Magical 60s en 70s feest met Dj Vinyl Disco Drive In Show op locatie bij Rotterdam Airport Hotel Regardz.

Zaterdag 1 juni 2013, en wegens groot succes op herhaling op zaterdag 30 november, vond op de 1e etage van het Rotterdam Airport Hotel Regardz “The Magical 60s & 70s (with spark of the 80s)” classic party plaats. Zoals de titel al doet vermoeden werd hier enkel muziek uit de jaren 60, 70 en een beetje 80 gedraaid.
Aan de rechterzijde, de eerste video, een korte impressie van de avond – Rolf aka Dj Vinyl speciaal voor deze gelegenheid in hippie outfit, met singles om de oren en uiteraard continue in beweging – en tevens promotie voor het volgende event op 30 november. Thema op de 30e zal zijn Saturday Night Fever, Grease en Flashdance!

1 juni – De organisatie achter The Magical 60s & 70s heeft aan werkelijk alles gedacht om dit feest zo authentiek mogelijk te laten verlopen. Dit was bij aankomst al te merken door de aankleding van de locatie. Uiteraard kwam het merendeel van de bezoekers gekleed in stijl. Voor diegene die in de meest toffe 60s en 70s outfit gekleed ging, won een prijs! Verder waren er diverse live-acts zijn van ‘tribute artiesten’ die muziek uit die tijd brachten. En last but not least de Dj Vinyl Classics Drive In Show met Dj Rolf aka Dj Vinyl. Dj Vinyl zorgde voor een authentieke rock- en dance classics belevenis door het uitsluitend draaien van 33- en 45-toeren vinyl uit die tijd. De totale vinylcollectie omvat ruim 7.000 singles, een kleine 1.000 elpees en 300 12-inches waarvan hij zo’n 1.500 titels mee nemen naar de party. Dus geen PC of CDs, maar 100% vinyl! Om zeker te zijn dat Dj Vinyl een ieders favoriete liedje niet vergat, kon men vooraf via FaceBook en deze pagina een reactie plaatsen met de verzoekje(s).  De videos aan de rechterzijde als inspiratie bron.

De vraagtekens staan natuurlijk voor Twiggy en Dj Vinyl. Dj Vinyl zal er zeker zijn en zal voor een authentieke Magical 60s & 70s belevenis zorgen met muziek gedraaid vanaf origineel 33- en 45 toeren vinyl.

Het programma van: Zaterdag 1 Juni 2013

The Magical 60′s & 70′s (With sparks of the 80′s) werd een avond vol heerlijke Disco Inferno dans klassiekers, Rock-’n-roll & Flowerpower Flashbacks. Tijdens deze nostalgische avond werd aan iedere leeftijdsklasse gedacht. Wil je lekker swingen, dan kun je plaats nemen op onze disco dansvloer. Of hou je liever van een show? Dan staan er genoeg stoelen en tafeltjes klaar om heerlijk van onze spectaculaire flashback shows te kunnen genieten! Flashback Optredens. Het programma bestond uit vier optredens die worden verdeeld over de avond en die als flashbak momenten als bliksem bij heldere hemel insloegen.

Donna Summer – 22:00 tot 22:15
The Queen of Disco. Onmogelijk om deze disco queen te evenaren. Maar met deze act zal je verbazen. Onze Donna Summer luidt de avond in met wat heerlijke Disco Fever!

Ike’s Tina Turner (+ danseressen) – 23:00 tot 23:15
Voor Tina persoonlijk waren dit achteraf gezien niet de beste jaren van haar leven.. Maar met haar bijdrage was het wel een prachtige periode voor het muzikale spectrum. De tijd van Ike & Tina Turner. Deze act zal vooral bestaan uit Tina’s zang en dans kwaliteiten. Iets wat we voor geen goud aan deze avond voorbij wilde laten gaan. Dit optreden wordt een echt dans en swing spektakel!

Magical 60s 70s act Ike's Tina Turner

Bon Jovi – 00:00 tot 00:15
voor de sparks uit te 80′s zijn we hard opzoek gegaan naar een performance uit die tijd die indruk heeft gemaakt. Wie anders dan de enige echte, niet zo echte Bon Jovi kan hier een invulling aan geven?

Elvis Presley – 01:00 tot 01:15
Hekkesluiter van het ‘The Magical 60′s & 70′s’ evenement. Een spetterende Elvis Presley flashback performance uitgedost zoals hij in de meest sexy fase van zijn leven te zien was. Elvis gaat vanavond menig vrouwen harten doen smelten. Met zijn charmes zal hij dan ook de flashback avond in de finale fase brengen en zullen wij het laatste uurtje met DJ Vinyl weer langzaam terug belanden in het jaar 2013. Kortom: Dit wil je echt niet missen!

Speciale Appearances – 21:00 tot 02:00
Gedurende de gehele avond zullen er een aantal spontane ‘Special Appearances’ zijn van bekende karikaturen uit de gouden jaren 60 & 70. U zult in ieder geval uw ogen uitkijken tijdens deze nu al nostalgische avond!

Tijdens de Magical 60s en 70s party zal James Brown meerdere keren op vinyl voorbij komen met o.a. Sex Machine en Make it Funky.60s hippie Dj Vinyl tijdens Magical 60s 70s

De entree kaartjes voor “The Magical 60′s & 70′s” zijn alleen verkrijgbaar via de officiële verkoopkanalen op de website Magical 60s & 70s en via FaceBook.

Dj Vinyl tijdens Magical 60s 70s

Comments are closed.