Dj Vinyl should I StayOkay or Go 70s 80s en 90s – Back 2 Future Party voor VMDC Utrecht

Published on April 29th, 2012

VMDC Faculteit Diergeneeskunde Utrecht vierden hun 25-jarig jubileum met als thema ‘ Back to the Future’. De feestcommissie had voor het 70s, 80s en 90s feest gekozen voor Dj Vinyl :-) en de waanzinnig mooie locatie StayOkay onder de rook van Utrecht in het stiltegebied bij Bunnik. Superlatieven tekort voor het toffe publiek die merendeels in stijl waren gekleed en werkelijk de hele avond hebben gedanst. Ik heb voor de verandering  :-) eens mijn uiterste best gedaan om de dansvloer leeg te krijgen en alle registers open getrokken: soul; salsa; disco; rock ‘n roll; ska; happy hardcore; nederpop; punk en funk, het mocht allemaal niet baten. Als het elastiek eenmaal in de benen zit….

StayOkay in Bunnik met Grand Cafe en zonnig terras. Dit gebouw is circa 30 meter verwijderd van het hotel.StayOk in Bunnik is werkelijk een prachtige locatie voor feesten en partijen. De entree naar het hotel en de grand   cafe is schitterend.

StayOkay in Bunnik is een echte aanrader voor bruiloften en partijen vanwege de indrukwekkende entree, ruime parkeerplaats, prachtige gebouwen, stijlvolle feestzalen en last but not least het vriendelijke en zeer professionele personeel.  Voorafgesprek met Robert over de facilitaire en logistieke mogelijkheden was zeer prettig en tijdens het feest had Jaap de touwtjes strak in handen.

Dj Vinyl was uitgenodigd door VMDC om 70s, 80s en 90s muziek te draaien op locatie StayOK. Publiek heeft het duidelijk   naar het zin.Dj Vinyl was te gast bij VMDC om 70s, 80s en 90s muziek te draaien. Het publiek was gekleed in stijl dus en als gast   Dj wil je niet uit de toon vallen. Mooi glitterpak is niet lelijk.

De feestgangers waren uitgedost in passende kleding en dat zorgde gelijk aan het begin al voor een gezellige sfeer. Van achterin de 20 tot en met ver in de 70, niemand uitgezonderd voorzien van elastieke benen, enkele oohlala ‘wiggle-wiggle’ heupen en een acrobaat op bare feet.  Gelukkig had Anky mij van te voren ingelicht over de verkleedpartij en als Dj inclusief Crew wil je niet uit de toon vallen. Zeg nu zelf… een mooi glitterpak is niet lelijk?! Volgende keer mogen ook de spiegelbollen mee.

Lekker los gaan op muziek uit de 70s, 80s en 90s tijdens een party van VMDC op locatie bij StayOk in Bunnik.Dit is wat er gebeurt als Dj Vinyl zijn 70s, 80s en 90s muziek gaat draaien. Volle dansvloer tijdens 25/jarig jublieum   VMDC bij StayOk in Bunnik.

Smiling faces everywhere daar doen we het voor. Knallen als een malle met die muziek en dansen maar. De videobeelden aan de rechterzijde spreken voor zich. Paaaaaaartyy!

Miss Gorgeous neemt haar prijs in ontvangst voor de mooiste outfit passende bij het thema Back to the Future. Dj Vinyl was erbij en draaide 70s, 80s en 90s muziek.Mister Simmons neemt zijn prijs in ontvangst voor de mooiste outfit passende bij het thema Back to the Future. Dj Vinyl was erbij en draaide 70s, 80s en 90s muziek.

Prijswinnaars van de meest tot de verbeelding sprekende vrouwelijke en mannelijke outfit. Miss Gorgeous Starry Smile en Mister Fabulous Kiss.

Dj Vinyl in actie tijdens 70s, 80s en 90s feest. Handig zo'n afro kapsel om je koptelefoon te camoufleren bij   voorafluistering.Dj Vinyl draait de 70s, 80s en 90s muziek en doet er alles aan om het publiek het naar het zin te maken. Hier doe je het   voor... smiling faces.

Hoe authentiek en feestelijk wil je het hebben: op links Dj Vinyl met afro kapsel, glitterpak en muziek uit de 70s, 80s en 90s gedraaid vanaf originaal vinyl met op rechts letterlijk en figuurlijk een heel mooi ‘plaatje’  van intens LOL geluk. Ik voel een liedje opkomen: I feel good! – James Brown

Gene Simmons was erbij zoals dat hoort bij een 70s, 80s en 90s feest. Bij VMDC weten ze hoe te feesten.Een van de organisatoren van VMDC gekleed in stijl tijdens een 25-jarig jubileum feest bij StayOk in Bunnik. Dj Vinyl was   erbij voor een 70s, 80s en 90s party en uiteraard ook passend gekleed.

Aan jullie allemaal… bedankt voor de reuze gezellige avond, jullie gastvrijheid en de lekker fles wijn :-)

Comments are closed.