Strandfeest met Dj Vinyl

Published on August 20th, 2011

Bruiloft en strandfeest geheel in het teken van de jaren 70 en 80. Dj Vinyl was wel te porren voor een heuse beachparty al had dit wel heel wat voeten in… het zand.

Het strandfeest werd gehouden bij een wat afgelegen strandpaviljoen in Zandvoort. De opbouw heeft ruim 4 uur gevergd (afbouw 3 uur) omdat alle apparatuur op een nabij gelegen parkeerterrein overgeladen moest worden op een terreinwagen die over het rulle zand kon rijden. Ook op het strand zelf waren nog extra voorzieningen nodig om storingsgevoelige apparatuur zand- en vochtvrij te houden. Al met al was het dubbel en dwars de moeite waard. Het bruidspaar was bijzonder tevreden net als hun gasten die ook op blote voeten in het zand stonden te dansen. De foto’s en videobeelden van dit strandfeest spreken voor zich. Het was een fantastische ervaring.

Strandfeest Dj Vinyl ZandvoortDj Vinyl beachparty

Sfeervol waren ook de Thaise wens-lampionnen van een meter hoog en een doorsnede van 40 tot 60 centimeter gedrenkt in een brandbare vloeistof. Eenmaal aangestoken, wordt de lampion verlicht en de lucht in de lampion opgewarmd. Hierdoor zal de lampion honderden meters (soms wel kilometers) opstijgen en is deze over enkele kilometers zichtbaar.

Dj Vinyl strandfeest dansen zandDj Vinyl beachparty lampionnen

Comments are closed.