Dj Vinyl Classics feest, videoclips en laser animaties in Belgie

Published on January 13th, 2013

DjVinyl mocht dit keer fors uitpakken met videoclips en lasershow animaties bij Hoeve Engelendael in België. Een bijzonder 60s, 70s en 80s rock- en dance classics feest, een opdrachtgever die het de gasten werkelijk aan niets wilde laten ontbreken, voorbeeldig publiek, en tot slot een schitterende locatie met uiterst vriendelijke gastheer en professioneel personeel.

Feest Dj Vinyl op Hoeve Engelendael in België aan het begin van de avond. Het publiek kon tijdens het dansen kijken naar Videoclips van   artiesten uit de 70s en 80s.Discoshow opstelling Dj Vinyl tijdens feest bij Hoeve Engelendael Sint Laureins in België. Het gaat hier om de @megaparty show met 100-inch   videoscherm en laseranimatie.

De eigenaren van Hoeve Engelendael ontvingen in 2012 een huldemedaille die geschonken wordt aan verdienstelijke Oost-Vlamingen of Oost-Vlaamse organisaties voor hun opmerkelijke prestatie. De Hoeve is een voorbeeld van een goede combinatie van ecologische en economische activiteiten. Denk dan aan Kersenteelt maar ook vergeten planten en fruit – kweekperen uit de Middelandse Zee die door de Romeinen naar de rest van Europe zijn gebracht. Van de kweekperen produceert Hoeve Engelendael een buitengewoon lekkere siroop en gelei. Sinds mei 2012 verhuurt de Hoeve de schitterend gerestaureerde graanschuur die als feestzaal is te huren voor allerlei activiteiten. Dj Vinyl heeft er onlangs opgetreden waarvan op deze webpagina enkele sfeerimpressies. Hoeve Engelendael, te Sint Laureins in België.

Passend bij de muziek worden er animaties met laser geprojecteerd op een van de wanden. Hierdoor werd extra sfeer gemaakt tijdens een   optreden van Dj Vinyl bij Hoeve Engelendael.Feest - dansen en tegelijkertijd dansen en de bijbehorende videoclips bekijken kan met Dj Vinyl tijdens een feest bij Hoeve Engelendael te   Sint Laureins in België.

Ruim voor 18:00 was de Dj Vinyl Show gereed en dit was ook zo afgesproken, kort voordat de gasten arriveerden voor de receptie en het diner. Tijdens de receptie en het diner op de 1e verdieping van de bijzonder sfeervolle graanschuur was er een trio die live-muziek speelden. Om 22:30 kwamen alle gasten via de trappen naar beneden en werden meteen getrakteerd op muziek en bijbehorende videoclips. Voor uitbuiken was er  weinig tijd want de beentjes werden als vanzelf van elastiek bij het zien en horen van de videobeelden en de muziek. Al snel werd de dansvloer gevuld en dansten de gasten tot 02:30 op rock-n-roll muziek, tamla motown, disco, en franse chansons uit de jaren 60, 70 en 80.

Lasershow met animaties geven een bijzondere sfeer tijdens een feest met Dj Vinyl bij Hoeve Engelendael in Belgie. Daarbij was er ook nog een   100-inch videoscherm waarop originele clips te zien waren.Op deze foto is back stage te zien hoe het er achter de dj-booth uit ziet tijdens een optreden van Dj Vinyl bij Hoeve Engelendael in België

Op de foto rechts is de discoshow vanaf de achterzijde te zien. De geluidsinstallatie was geschikt voor een zaal tot 200 personen maar het grote verschil zat hem in de ruimte die we nodig hadden voor de laser- en videoprojectie. Rechts op de foto de grote collectie vinyl met ruim 1500 singles en honderden elpees en 12-inches waarbij dit keer extra aandacht was besteed aan de categorie Franse chansons, zowel op vinyl als video. Zie in de video kolom het liedje Alexandrie dat nog steeds reuze populair is in België. Door de beelden op het videoscherm kon iedereen meedoen en dat bracht enorm veel sfeer aan de avond en het ijs was toen ook definitief gebroken om allemaal volledig los te gaan. Het bleef tot het einde gezellig druk op de dansvloer. Missie geslaagd en niet alleen de gasten maar wij hebben er zelf ook met volle teugen van genoten. We komen graag nog eens terug in België.

Comments are closed.