Rolf, opgegroeid in een entertainment gedreven familie, verzorgde zijn eerste optreden (1970) toen hij 8 jaar was. Op zijn 14e ging het pas echt los... kort na het overlijden van zijn 17 jaar oudere broer en grote voorbeeld, Harry Visser. Foto op links en twee krantenknipsels onder deze tekst. Als Dj staat Rolf Visser bekend om zijn aanstekelijke enthousiasme, tomeloze energie en professionaliteit. “Met heel veel enthousiasme, sfeer en muziek mensen blij maken. Altijd op zoek om de lat een beetje hoger te leggen en net even dat beetje extra meer geven om het verschil te maken. Dat zijn mijn drijfveren en passie. Met een show die indruk maakt. Daarnaast is de uitgebreide vinyl- en videocollectie uniek en daarmee maken we absoluut het grote verschil”, aldus Rolf. Rolf alias Dj Vinyl die dus heel bewust de jaren 70, 80 en 90 muzikaal heeft meegemaakt. Als dj heeft hij met diverse drive-in shows door heel Nederland gereisd: Costa Brava Disco Show, Top50, KLM Jumbo / Hitachi Show en de Radio Drive-in Show met o.a. Rob de Mink. Rob, is naast Harry zijn tweede grote voorbeeld. Rob heeft decennia voor de radio gewerkt (Mi Amigo, NCRV, Sky Groep, United Djs) maar heeft daarvoor jarenlang met Harry Visser getourd. Met Harry (I.M.1947-1976), Rob en Rolf is de dj cirkel rond!

Harry Visser vol plannen
Afbeelding – 2,5 MB 358 downloads
Harry Overleden
Afbeelding – 709,1 KB 355 downloads

 

Opgegroeid met Radio Mi Amigo, Radio Caroline en Luxemburg heeft Rolf net als vele bekende Nederlandse dj’s, bij toonaangevende illegale ‘gedoogde’ radio stations programma’s gepresenteerd. Zoals bij Digitaal Hit FM voor Gooi en Eemland in Baarn, City Radio in Hilversum, en Radio Eemland in Amersfoort met het programma “Visserslatijn” jarenlang vele uren per week luisterplezier in de ether geslingerd.

 

Toentertijd, maar zeker ook nu gaat met Rolf gegarandeerd het dak eraf op disco & rock klassiekers uit de jaren 60, 70, 80, tot en met de Top-40 hits van nu. Hij staat als dj onvermoeibaar te dansen en te springen achter de disco tafel en gaat werkelijk tot en met het welbekende “gaatje” om het publiek ‘t zoveel mogelijk naar het zin te maken. Achter de draaitafels is het net zo'n feest als ervoor. De show is een groot succes, soms zelfs maanden van te voren al volgeboekt en reist door geheel Nederland, België, Duitsland en sinds kort ook Frankrijk.

Rolf is opgegroeid met muziek en dat is altijd zijn no1 passie geweest. Echter, als carrière pad ambieerde hij een andere route. Met zijn academische achtergrond heeft hij een zeer succesvolle internationale carrière opgebouwd als Vice President Global Marketing bij een veelvoud aan toonaangevende ICT en (Fin)Tech multinationals. De laatste jaren als Founder-Chairman van de Cross Border Ecommerce Community en Vice Chairman van de World Ecommerce Industry Alliance in vnml Europa en China. Vanuit die rol kon hij zijn passie voor marketing strategie en global disruptie combineren met zijn presentatie skills als keynote spreker tijdens de grotere internationale conferenties. In 2018 is Rolf uit de 'rat race' gestapt van managen, overtuigen en de vele vlieg- en hoteluren en is hij zich geleidelijk aan gaan storten op zijn no1 passie: muziek / entertainen als aka Dj Vinyl!

 

Mocht u Rolf willen inhuren als spreker of om uw conferentie te modereren of anderzijds, download dan zijn profiel in de bijlage.

RH Rolf Visser International Profile 2023
PDF – 1,5 MB 339 downloads