Rolf als dj kent alle klassiekers maar ook moderne muziek en weet hiermee een goede sfeer te maken waardoor de dansvloer vol komt te staan met mensen die uit hun plaat gaan. Vooraf neemt hij het feest met u door over de muzikale voorkeuren en thema's. Uw gasten zijn bij hem in vertrouwde handen en het is vanzelfsprekend dat hij tijdens het feest inspeelt op de diverse verzoekjes. Van de ruim 21.000 singles, 250 lange 12-inche versies en 700 lp’s neemt hij een ruime selectie mee van circa 1.800 titels, voornamelijk 45 toeren singles. De uitgebreide vinyl collectie in combinatie met 4.000 video clips, een zeer ervaren deejay, high-end A-merk geluidsapparatuur en een separaat bediende professionele lichtshow, zorgt voor een onvergetelijke sfeer met vele hoogtepunten waar mensen nog lang over na zullen praten.

Dj Rolf, lees ook zijn biografie, heeft in de 60, 70s, 80s en 90s als dj furore gemaakt. Zijn volledige platencollectie bestaat niet alleen uit dansplaten maar ook de minder bekende hits uit de tipparade. De totale collectie muziek 60, 70, 80 en 90 bevat minstens 21.000 titels op origineel 45-toeren (RPM - Rounds Per Minute) vinyl!

Afbeelding hieronder - Een van de meest toonaangevende platenzaken van Nederland gevestigd aan de Arnhemseweg 32 in Amersfoort. Ruud de Jong hadden de platenzaak van Rien Veerman overgenomen en wist deze aantrekkelijk te maken door muziek vanuit Amerika en Engeland te importeren. Zocht je een single of een album, Ruud kon er aankomen. Daarnaast was het een zoete inval voor deejays en kregen we daar de laatste nieuwtjes te horen van o.a. Ruud, Eveline en Jose. Daarnaast waren er speciaal voor dj's kleine cabines met een draaitafel en twee kop telefoons om de nieuw binnen gekomen muziek te beluisteren op geschiktheid voor dansavonden. Ruud wist precies wat je nodig had en kort na binnenkomst kreeg je een stapel vinyl in je handen gestopt om te beluisteren. Kopje thee of koffie erbij en luisteren maar. In de 80er jaren kwamen daar de diskjockeys van Radio Eemland bij...kortom, volop avontuur en herinneringen voor het leven.