Dj Vinyl Producties biedt diverse mogelijkheden die geheel naar budget, behoefte en wensen worden aangepast. Spiegelbollen, verlichte dansvloer(en), GoGo-girls, kleine en grote video-walls tot wel 30m breed, lasershow, silent disco, gastoptredens met (tribute) artiesten… kortom, Rolf maakt uw stoutste fantasieën waar! Hieronder een aantal voorbeelden van 100 tot 2.000+ personen. Tarieven voor INPRIK / basis CLASSIC show zijn vanaf 1.495 euro voor een 5 uur durende show. De drie typen shows INPRIK CLASSIC / VIDEO XL / VINYL XXL worden met u op maat samengesteld en gebudgetteerd. Mocht u interesse hebben in een van de drie shows neem dan vooral contact met ons op voor een vrijblijvende oriëntatie en prijsopgave.

TRUSS meubel Nederland - Meubel met professionele afspeel apparatuur met twee draaitafels voor het afspelen van vinyl en twee mp4 spelers voor mixen van de videobeelden.

XL TRUSS CARRE Nederland - Complete opstelling met truss carré waarin op maat licht kan worden gehangen, videoschermen, optioneel een verlichte dansvloer met de 4 speakers op de hoeken zodat het geluid op de dansvloer gericht is.

VIDEO XL Nederland, Belgie en Frankrijk -Complete opstelling met twee grote 100" videoschermen, geluidsset vanaf 150 personen, acht lichtkoppen en zuilen, optioneel verlichte dansvloer (niet in Frankrijk) vanaf 24m2.

VIDEO XL Nederland en België - complete opstelling met twee grote 100" videoschermen, geluidsset vanaf 150 personen, acht lichtkoppen en zuilen - benodigd 8m x 2m vloeroppervalk.

INPRIK MIROIR France - Enkel voor de Franse markt. Meubel met optioneel MADRIX spiegelfront met professionele afspeel apparatuur met twee draaitafels voor het afspelen van vinyl en twee mp4 spelers voor mixen van de videobeelden.

CLASSIC France - Klassiek meubel met vinyl banner front, met professionele afspeel apparatuur, compacte lichtshow (4 lichtzuilen), een geluidsset geschikt tot 150 personen optioneel uit te breiden naar 2.000+ personen.

Vinyl XXL geheel op maat voor grote podia vanaf 14m breed en vanaf 500 personen.

Vinyl XXL BEACH geheel op maat voor grote podia vanaf 14m breed en vanaf 500 personen. Zie ook top-slider foto.

XXL MEGA VIDEO geheel op maat met 30m breed video scherm waarop we o.a. 4.000 muziekclips van redelijke kwaliteit op af kunnen spelen.

 

Dj Vinyl is reeds decennia een bekend begrip in de Dance Classics drive in show scene. Hij laat u gemakkelijk de jaren 60, 70 en 80 weer herbeleven. Zijn optredens resulteren gegarandeerd in een groot feest met diverse hoogtepunten. Ervaar hoe dj Rolf er echt alles aan doet om van het feest een daverend succes te maken waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.

Vooraf neemt Dj Vinyl het feest met u door over de muzikale voorkeur, de locatie en overige zaken waar hij rekening mee dient te houden. Hij levert maatwerk volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Uw gasten zijn bij hem in vertrouwde handen en het is vanzelfsprekend dat hij tijdens het feest inspeelt op de diverse verzoekjes. Van de ruim 8.000 singles, 250 lange versie 12-inches en 700 lp’s neemt hij een ruime selectie mee van circa 1.500 titels. De uitgebreide vinyl collectie in combinatie met een zeer ervaren deejay, high-end A-merk geluidsapparatuur en lichtshow, zorgt voor een onvergetelijke jaren 60, 70 en 80 show.